Letölhető munkavédelmi videóink

 
Munkavédelmi, Tűzvédelmi, és Foglalkozás-egészségügyi Tanácsadó folyóiratunkba rendszeresen töltünk fel szakmai tartalmakat (ellnőrző listákat, szakmai videókat). 2021 júniusában 7 friss munkavédelmi videóval bővült termékünk. Az előadásokat Rácz Krisztián, munkavédelmi szakmérnök készítette.
 
Júniusban feltöltött videóink:
 
  • Újfelvételes munkavállalók általános tűzvédelmi oktatási anyaga
  • Újfelvételes munkavállalók általános munkavédelmi oktatási anyaga
  • Általános munkavédelmi oktatási anyag építőipari ágazatban tevékenykedők részére
  • Általános munkavédelmi oktatási anyag kereskedelmi ágazatban tevékenykedők részére
  • Általános munkavédelmi oktatási anyag közoktatás ágazatban tevékenykedők részére
  • Általános munkavédelmi oktatási anyag szociális ágazatban tevékenykedők részére

Díjmentes videóink!

A fenti listából az általános tűzvédelmi és az általános munkavédelmi előadást most Ön is megtekintheti, méghozzá díjmentesen.

 

VIDEO 1 - Újfelvételes munkavállalók általános tűzvédelmi oktatási anyaga

 
A tűzvédelmi oktatás általános szabályait az 1996. évi XXXI. törvény 22. §-a írja elő, amely szerint a munkáltató köteles gondoskodni a munkavállalói, illetőleg a munkavégzésben részt vevő családtagjai évenkénti tűzvédelmi oktatásáról, valamint arról, hogy azok a munkakörükkel, tevékenységükkel kapcsolatos tűzvédelmi ismereteket a foglalkoztatásuk megkezdése előtt elsajátítsák, a tűz esetén végzendő feladataikat megismerjék. Enélkül a munkavállaló, illetve a munkavégzésben résztvevő családtag nem foglalkoztatható.
 
videó hossza 40 perc
 
Témakörök:
Általános bevezetés; Anyagok tűzveszélyességi osztályai; Tűzvédelmi szabályzat, Tűzriadó terv; A kockázat meghatározása; Tűzoltó készülék elhelyezés; Tűzoltó készülék karbantartás; Tűzvédelmi szabályok; Teendők tűz esetén; Biztonsági szín- és alakjelek; Tűzvédelmi bírságok
 

VIDEO 2 - Újfelvételes munkavállalók általános munkavédelmi oktatási anyaga

 
Az újfelvételes munkavállalók előzetes munkavédelmi oktatását a munkajogi felvételt követően, de a tényleges munkakezdést megelőzően kell megtartani.
 
videó hossza 70 perc
 
Témakörök:
Munkavédelmi szabályozás hierarchikus felépítése, Munkavédelem szabályozási rendszere, Munkavédelmi törvény felépítése, Munkavédelmi törvény alapelvei, Munkavédelmi törvény hatálya, Személyi feltételek, Az alkalmazás munkavédelmi feltételei, Orvosi vizsgálatok, Munkavédelmi oktatás , Munkavédelmi szakképesítéssel rendelkező személy foglalkoztatásának feltételei, Munkáltató legfontosabb kötelességei, Munkavállaló jogai, kötelességei, Kockázatértékelés, Egyéni védőeszközök, Munkára képes állapot ellenőrzése, Drog vizsgálata, Elsősegélynyújtás, Munkaegészségügyi bejelentések, nyilvántartások, Munkabaleset vizsgálata, Vegyi anyagok kezelése, Érdekegyeztetés, Munkavédelmi ellenőrzés
 
 
 
 

Felvételek letöltése

Töltse le a 2 díjmentes felvételt!

Szeretnénk, ha levelünk mindenképp eljutna Önhöz, így javasoljuk, ellenőrizze megadott e-mail fiókjának spam mappáját is, és adja hozzá a küldő e-mail címet címjegyzékéhez.
A gomb megnyomásával elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat,
és önként kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az abban foglaltaknak megfelelően a Menedzser Praxis Kft. visszavonásig kezelje és tárolja adatait. Hozzájárulása után tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen valamint bármikor kérheti adatainak helyesbítését,törlését, korlátozását.


Megosztás

Facebook
Twitter
LinkedIn